Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ..........

Γεγονότα έρχονται και φεύγουν. Καθημερινά δεχόμαστε έναν καταιγισμό από πληροφορίες. Άλλοι απλά αδιαφορούν και άλλοι προβληματίζονται από τα γεγονότα γύρω τους. Αν και εσύ ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, όπως και εμείς τότε το http://e-enimerosi-gr.blogspot.com/ είναι το μέρος στο οποίο μπορείς να εκφραστείς και να επικοινωνήσεις με άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Γράψε πράγματα που είναι σημαντικά για εσένα και την παρέα σου. Στείλτε μας ειδήσεις, πληροφορίες και σχόλια και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Στείλτε email στο eenimerosi@gmail.com και δημοσιεύστε τώρα την δική σας άποψη.
Αποθηκεύστε την διεύθυνση μας www.e-enimerosi-gr.blogspot.com και στείλτε αυτό το email στους φίλους σας. Μεγαλώστε όσο μπορείτε αυτό το blog τόσο με την βοήθεια σας με κείμενα και σχόλια όσο και με την προώθηση του σε άλλους. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και μην ξεχνάτε…..Το e-enimerosi είναι ο καθένας από εσάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ "ΣΟΒΑΡΑ" ΘΕΜΑΤΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.Α...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΔΙΕΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ! ;-)