Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ SPORTIME

Από το 2002, που άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα για την εφημερίδα που άλλαξε το ρου της ιστορίας του Αθλητικού Τύπου στην Ελλάδα, με την έκδοση της το 1994, οι συντάκτες της και γενικά οι εργαζόμενοι στο έντυπο, βίωσαν «τρελές» καταστάσεις, πέρασαν από Συμπληγάδες ώστε, το Sportime, να καταφέρνει να κρεμιέται στα περίπτερα καθημερινά...
....................................
Απευθυνόμαστε, σε όλους εκείνους που βάδισαν μαζί μας, όλα αυτά τα χρόνια, που στάθηκαν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε και εξακολουθούμε να περνάμε, για να τους διαβεβαιώσουμε ότι εδώ φυλάττουμε Θερμοπύλες, εδώ είμαστε για να σώσουμε την εφημερίδα μας, να τη σηκώσουμε ψηλά.
Απευθυνόμαστε τέλος, σε όσους, πιστεύουν και θεωρούν ότι αξίζει να επιχειρήσουν να πορευθούμε μαζί στο τρένο, να συνδράμουν κι αυτοί στην προσπάθεια ώστε να διατηρηθεί η ελπίδα που ακόμη καίει άσβεστη. Να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στην εφημερίδα μας.

Οι συντάκτες του Sportime
Υ.Γ (1) Για όσους το ξεχνούν, είμαστε κι εμείς εδώ στο Sportime … ΘΕΜΑ
Υ.Γ (2) Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γράψουν την άποψη τους, να ενημερωθούν επίσημα και να σχολιάσουν, στο blog των συντακτών της εφημερίδας:
http://syntaktessportime.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: